Plaats een reactie

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan  
Toon resultaten 46 to 50 van 170
 

Arie Kleijn

woensdag, 26-06-13 06:06

Beste burgemeester ,
En zo blijven we melden. Al tijden! Zij dronken een glas en deden een plas en alles bleef zoals het was. Hoe serieus worden onze signalen eigenlijk genomen. Nog een hele zomer in de stank?
Vr.groet,
Arie Kleijn.

 

Burgemeester M. van de Groep

vrijdag, 21-06-13 13:48

Geachte heren Kleijn en Van de Veen,

Dank voor uw berichten. Het spijt mij dat u en anderen stankoverlast hebben. Zoals u weet is de provincie Utrecht vergunningverlener en handhaver, daarom adviseren wij als gemeente iedereen die overlast ervaart om deze daar te (blijven) melden.
De gemeente is in afwachting van de resultaten van het geuronderzoek, die door wethouder Nagel zeker met de provincie en de gedeputeerde besproken zullen worden.
Daarin nemen wij alle signalen met betrekking tot overlast serieus.

Met vriendelijke groet,
Burgemeester Van de Groep

 

Burgemeester M. van de Groep

vrijdag, 21-06-13 13:35

Beste meneer Heek,

Zoals inmiddels met u is besproken, ging het niet goed met de twee kliko's. Ondanks dat de gemeente had afgesproken met de ophaaldienst dat dit vrijdags in orde zou worden gemaakt, is dat niet gedaan en dat mag niet gebeuren. Daarop is de ophaaldienst aangesproken en worden de bestaande afspraken aangescherpt. Ook daarin kunt u dus rekenen op de dienstverlening van de gemeente. Onze excuses voor het ongemak en de overlast.

Met vriendelijke groet,
Burgemeester Van de Groep

 

Arie Kleijn

donderdag, 20-06-13 09:04

Beste burgemeester,
De stankoverlast van de fa. v.d. Groep begint zo langzamerhand ondragelijk te worden. Week in , week uit zitten de bewoners in de verre omgeving van dit bedrijf in de ellende.
Hoe is het mogelijk dat de gemeente constant haar verantwoordelijkheid afschuift naar de provincie en haar burgers volstrekt in de kou laat staan/in de stank laat zitten.
Onbegrijpelijk en onverantwoordelijk.
Namens vele bewoners van de Zuidwenk
Vr. groet ,
Arie Kleijn.

 

Rob van de Veen

maandag, 17-06-13 21:06

Geachte burgemeester ,
Graag wil ik u er op attenderen dat wij op 't Ruum regelmatig de veel besproken lucht ruiken van de bio gas centrale. Stank wil ik het niet noemen maar roosjes zijn het zeker niet. Ik ben een voorstander van dit soort initiatieven maar ik hoop dat u een vinger aan de pols houd bij de gang van zaken bij fa. Van de Groep.
Met vriendelijke groet,
Rob van de Veen

 
 
Linkedin

Agenda

29-06-2018

Rotary Fundraceralley Spuiplein

03-07-2018

B&W-vergadering Gemeentehuis

04-07-2018

Zomernetwerkborrel Bedrijvenkring

05-07-2018

Gemeenteraad: Kadernota Gemeentehuis