Plaats een reactie

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan  
Toon resultaten 36 to 40 van 170
 

Burgemeester M. van de Groep

maandag, 26-08-13 12:10

Beste mevrouw Haverman en meneer van Veen,

U en vele anderen zijn in de afgelopen dagen weer geconfronteerd met stankoverlast. Ook ik vind dat dit niet langer kan en er z.s.m. een einde moet komen aan de stankoverlast. Lees daarvoor ook mijn column oop deze website. De provincie Utrecht (vergunningverlener) en het bedrijf (vergunninghouder) zullen dit moeten realiseren. Intussen heb ik alle begrip voor uw situatie dat in deze mooie zomer de leefbaarheid is aangetast. Sterkte gewenst en houd moed.

Met vriendelijke groet,
Burgemeester Van de Groep

 

Arend van Veen

vrijdag, 23-08-13 15:36

Vrijdagmiddag 23 aug. wat is het toch weer een prachtige dag,lekker op het balkon of dakterras aan het schansplein ,maar nee hoor, weer deuren en ramen dicht ivm stankoverlast ik loop gewoon met een droge keel,wat heeft geld toch een macht, dat de helft van ons dorp plus het toerisme het maar moeten accepteren .een hele boze spakenburger,ben benieuwd naar de reactie.

 

Tineke Haverman

woensdag, 21-08-13 22:11

Iers jammer dat we nu op deze mooie gezellige dag en avond. Je de ramen en deuren weer moet sluiten van wegen de verschrikkelijke stank. Toen het bericht kwam dat er eventueel beboet zou worden . Leek het of het minder lang duurde, maar wel elk uur even de stank. En nu is het weer langer en volop. Ik heb weinig geklaagd 1x . Al mijn hoop was gevestigd op een goede oplossing. Ik heb daar totaal geen vertrouwen meer in. En ik niemand adviseren om in Spakenburg te komen wonen. Het ontneemt je veel woonplezier en dit zeg ik voor het eerst in al die jaren dat ik hier woon en genoten heb en nog . Met vriendelijke groet en ik wens u veel wijsheid toe in deze kwestie.

 

Hennie Meurs

donderdag, 18-07-13 13:38

Beste Burgemeester,

Weer zitten we een zomer in de stank de derde op rij, vanaf zaterdag kunnen we niet buiten zitten en ramen opdoen. Het is toch ongelofelijk dat we een airco aan moeten schaffen om s'nachts te kunnen slapen. Wie vergoed hier de kosten voor?
Vorig jaar werd er ons ook voorgehouden nog even volhouden er wordt alles aan gedaan. De stank is nu echt ondraaglijk. De provincie bellen we dagelijks even volhouden wordt er gezegd. Maar dit is niet vol te houden.

Mvg Hennie Meurs

 

Annemarie Meester

dinsdag, 16-07-13 21:34

Beste burgemeester we hopen inderdaad dat er op korte termijn wat gebeurd ja! We hebben nooit geklaagd over luchtjes op de zuidwenk inderdaad! Maar dit is niet normaal! Als er ooste wind is (mooi weer dus) is het niet te houden! De kinderkamers stinken vreselijk! En zelfs mijn dochter zegt dat ze hoofdpijn van de lucht krijgt! Ik vind het echt zorgelijk! We hopen echt dat het heel snel opgelost word!!!!!
Mvg annemarie

 
 
Linkedin

Agenda

29-06-2018

Rotary Fundraceralley Spuiplein

03-07-2018

B&W-vergadering Gemeentehuis

04-07-2018

Zomernetwerkborrel Bedrijvenkring

05-07-2018

Gemeenteraad: Kadernota Gemeentehuis