Plaats een reactie

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan  
Toon resultaten 11 to 15 van 170
 

Burgemeester Melis van de

donderdag, 15-10-15 14:54

Beste heer Beekhuis,

We spraken elkaar ook op de informatieavond voor onwonenden. Ik begrijp dat uw standpunt mede op persoonlijke ervaring berust. Ik hoop dat de positieve ervaring die we als gemeente Bunschoten en omwonenden met deze groep hebben gehad daarbij gevoegd mag worden. Het blijft een ingewikkeld vraagstuk, wat geen makkelijke oplossingen kent.
Met vriendelijke groet,
Burgemeester Van de Groep

 

Burgemeester Melis van de

donderdag, 15-10-15 12:10

Beste heer Beukers.

Zoals u inmiddels misschien al hebt gezien is de informatie van De Boei gecorrigeerd. Het is en was een eenmalig besluit om nu De Kuil beschikbaar te stellen. Er komt dus nu ook geen nieuwe groep vluchtelingen. Daarnaast blijft staan dat niemand in de toekomst kan kijken. Ik vind dat nu eerst andere gemeente aan de beurt zijn, zoals ook Twenterand het estafettestokje van ons heeft overgenomen. Maar ik kan ook niet uitsluiten dat we ooit weer voor de afweging komen te staan, die we kortgeleden ook moesten maken.

Met vriendelijke groet,
Burgemeester Van de Groep

 

R.H. Beukers

woensdag, 07-10-15 21:57

Ik kom net terug van de informatiebijeenkomst en was gerustgesteld dat het om een éénmailige actie is.
Echter via de mail van de Boei m.b.t. het vrijwilligerswerk krijgen wij andere informatie? Hier staat letterlijk "Het zal waarschijnlijk niet bij één groep vluchtelingen blijven, maar wellicht komen er de komende tijd nog meer groepen vluchtelingen die opgevangen moeten worden in Bunschoten." Wat moet ik nu gelovern

 

Theo

zondag, 04-10-15 19:37

Geachte burgermeester ,ik wil u namelijk er even op wijzen, die geluk zoekers die u wild plaatsen in de sporthaal de kuil zijn geen vlugtelingen. Als u wild zien wat ik bedoelt zou ik willen aan raden eens op het xandersnieuws kijken dan begrijp u wat ik bedoel, zou ik zeker doen, als u het dan nog niet begrijpt sla dan openbaringen maar open gr theo

 

Sylvia

donderdag, 16-04-15 12:00

Beste burgemeester van de Groep,

Omdat vorig jaar de buitenspeeldag een enorm succes bleek, heb ik besloten om ook dit jaar weer een onvergetelijke dag te organiseren voor de kinderen uit onze buurt. Mede door de spectaculaire opening van de middag, was de dag zeer succesvol. Mijn vraag is dan ook of u bereid zou zijn om ook dit jaar de buitenspeeldag te komen openen op woensdag 10 juni 2015 om 12.45 uur? Ik hoor graag van u!

Vriendelijke groet,
Sylvia Duijst

 
 
Linkedin

Agenda

29-06-2018

Rotary Fundraceralley Spuiplein

03-07-2018

B&W-vergadering Gemeentehuis

04-07-2018

Zomernetwerkborrel Bedrijvenkring

05-07-2018

Gemeenteraad: Kadernota Gemeentehuis