Plaats een reactie

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan  
Toon resultaten 66 to 70 van 170
 

M Dolap

maandag, 24-12-12 16:50

Bunschoten 24 December 2012


Beste Burgemeester,

Ik ben zojuist thuis gekomen uit het dorp van de laatste kerst inkopen.
Toen ik terugkwam naar mjin voertuig welke geparkeerd stond in de parkeergarage bleek ik een bekeuring van €85 te hebben gekregen voor het parkeren zonder parkeerschif.(in een parkeergarage notabene).
De dienstdoende ambtenaar die nog in de garage aanwezig was heb ik ter plaatse, met mijn boodschappen nog in de hand, getoond dat ik in het bezit ben van een parkeerschif, deze weigerde echter de bekeuring te vernietigen.
Het is werkelijk een schande dat het in ons dorp tot dit soort geldklopperij is gekomen.
Hierbij doe ik dan ook een beroep op U om orde op zaken te stellen en tevens het verzoek de bekeuring te vernietigen.

Fijne Feestdagen

M.Dolap
Grebbelinie 33
Bunschoten

 

Burgemeester M. van de Groep

vrijdag, 14-12-12 15:07

Beste Johnny,

Ik stel het erg op prijs dat je actief meedenkt en ideeen hebt, bijvoorbeeld om ons cultureel erfgoed te versterken. Elk idee is het waard om goed te bekijken. Maar dat kan (helaas) niet via deze weg. Ik wil je vragen om dit idee bij de gemeente in te dienen, dat kan bijvoorbeeld via het contactformulier op de website van de gemeente. Dan wordt je idee in behandeling genomen en krijg je in elk geval antwoord.

Met vriendelijke groet,
Burgemeester Van de Groep

 

Johnny van de Geest

woensdag, 12-12-12 19:29

Betreft : het realiseren van een wilgenbos ter hoogt van palendijk aan de zijde van de eemdijk.
Hier is een stukje cultureel erfgoed met de nodige subsidies te maken met een recreatieve meerwaarde voor het dorp en met samenwerking natuurmonumenten, kunnen de kosten klein blijven denk aan een poelsubsidie en via stichting probos kan hier aan het water een schitterend stukje natuur worden gerealiseerd gelijk als de zandwinplaats in almere en deze wilgen groeien perfect op de natte gronden tussen palendijk en eerst woning eemdijk.

 

Burgemeester M. van de Groep

maandag, 12-11-12 21:46

Geachte heer Van de Geest,

Met u ben ik van mening dat de voormalige Melkfabriek Eemlandia een waardevol erfgoed in onze gemeente is. Het goede nieuws is dat dit pand een Rijksmonument is. Het pand is niet in eigendom van de gemeente, maar er is wel een verplichting tot restauratie, die aan de buitenkant grotendeels is uitgevoerd. De gemeente heeft de eigenaar via de rechter aangesproken om die alsnog af te ronden. Op dit moment zijn er contacten met diverse partijen om uit de ontstane impasse te komen een herbestemming mogelijk te maken. Ik ben hoopvol, maar kan u op dit moment helaas nog niets beloven. Houdt u de lokale media in de gaten. Of neem voor nadere informatie contact met ons op via de website van de gemeente of telefoonnummer 14033.

Met vriendelijke groet,

Burgemeester Van de Groep

 

Ronald van de Geest

woensdag, 07-11-12 18:26

Beste heer van de Groep,

Graag zou ik meer weten over wat voor plannen de gemeente Bunschoten heeft met de voormalige melkfabriek "Eemlandia".

Omdat dit prachtige pand naar mijn idee al jaren in verval aan het raken is, en er nu al geruime tijd geen enkele activiteit is maak ik mij zorgen over dit gebouw.

Als inwoner van Bunschoten en liefhebber van architectuur en historie raakt het me dat hier een monumentaal pand langzaam wegkwijnt.

Dus zijn mijn vragen:

Is de gemeente betrokken bij de toekomst van "Eemlandia"?
Zo ja is er al een plan opgesteld hiervoor?
Word dit pand eventueel gemeentebezit en wellicht een museum/cultureel eigendom van de gemeente Bunschoten naar voorbeeld van bijvoorbeeld de "National trust" organisatie in Engeland?

Graag hoor ik van u.

met vriendelijke groet,

Ronald van de Geest

 
 
Linkedin

Agenda

29-06-2018

Rotary Fundraceralley Spuiplein

03-07-2018

B&W-vergadering Gemeentehuis

04-07-2018

Zomernetwerkborrel Bedrijvenkring

05-07-2018

Gemeenteraad: Kadernota Gemeentehuis