Plaats een reactie

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan  
Toon resultaten 61 to 65 van 170
 

Burgemeester M. van de Groep

woensdag, 20-02-13 10:42

Beste mensen,

Ik kan u alleen maar aanbevelen om bij elke overlastsituatie de politie te bellen. Aaan de hand van hun bevindingen kan eventueel een proces-verbaal worden opgemaakt of andere maatregelen worden genomen. Ik zal in mijn overlge met de politie extra aandacht vragen voor meldingen uit uw buurt en mogelijk gaat de wijkagent op bezoek.
Ik hoop dat de overlast tot het verleden gaat behoren.
Met vriendelijke groet,

Burgemeester Van de Groep

 

T de Graaf

donderdag, 14-02-13 18:51

Wij hebben sinds twee weken enorme overlast door het geluid van harde housemuziek van onze buren 3 huizen verderop(rijtjeswoningen)bij de buren naast ons klagen ze ook al steen en been met twee kinderen.Dit loopt nu al twee weken en sinds vandaag werd het al te bond ´s morgens om 7 uur al!Dit gaat nu continu door en kan hier niet wat aan gedaan worden ?we worden er knettergek van.Aangezien mijn man nachtdienst heeft is zijn rust hard nodig
Gisteren was het overigens ook al om 3 uur ´s middags en stond het raam open,de hele buurt kon meegenieten..Onze woningen zijn van prefab beton gebouwd wat een slechte isolatie geeft en daardoor kunnen we het dreunen hard horen.
We hebben gelezen dat een gemeente een rapporteur kan inschakelen die het geluid komt opmeten.
Het betreft het blok rijtjeswoningen aan de Verdistraat van perceel nr 102 t/m 112.Het huis waar de harde muziek vandaan komt betreft nr.110.Hier is al eerder meerdere malen de poltie aan de deur geweest ,maar het haalde niets uit.

MVG anonieme buurtbewoners((dit uit angst voor repersailles van de bewoners van nr .110)

 

gijs veldhuizen

dinsdag, 08-01-13 16:43

Geachte burgemeester, beste Melis,

Daar ik vanwege vakantie niet aanwezig kon zijn op de nieuwjaarsreceptie, wil ik je op deze wijze een gezegend Nieuwjaar toewensen. Ik hoop met velen om mij heen dat je in je nieuwe ambtsperiode dezelfde betrokkenheid tot ons als burgers mag behouden als voorheen.
Bovendien dat je in je bestuurlijke functie je kwaliteiten blijft aanwenden tot behoud van ons dorp en onze identiteit.
Veel wijsheid en Gods zegen toegewenst.

 

Burgemeester M. van de Groep

vrijdag, 04-01-13 13:26

Beste meneer Dolap,

Jammer dat u een bekeuring heeft gekregen. Als gemeente Bunschoten willen we geen bekeuringen geven, maar graag dat iedereen zich aan de regels houdt. De gemeenteraad heeft besloten dat u gratis(!) in de mooie Parkeergarage mag staan, maar in het blauwe vak alleen met een parkeerschijf waarop uw tijd van aankomst staat en voor maximaal 2 uur. Na maanden van voorlichting en waarschuwen is besloten te gaan verbaliseren. Als u een klacht heeft over de manier waarop u door een gemeentemedewerker bent behandeld kunt u die indienen bij het college. Dat kan desgewenst ook digitaal via onze website door gebruik te maken van het contactformulier. Als u bezwaar wilt maken tegen de bekeuring dan is de enige weg daarvoor om een bezwaarschrift in te dienen bij het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Hoe dat kan staat op de brief met acceptgiro die u daarvoor van het CJIB ontvangt.
Ik hoop in elk geval dat 2013 voor u en voor ons een goed jaar met zo weinig mogelijk bekeuringen wordt!

Met vriendelijke groet,
Burgemeester Van de Groep

 

M Dolap

maandag, 24-12-12 17:10

P.S.- Excuus voor de typefoutjes... toetsenbord heeft kuren

 
 
Linkedin

Agenda

29-06-2018

Rotary Fundraceralley Spuiplein

03-07-2018

B&W-vergadering Gemeentehuis

04-07-2018

Zomernetwerkborrel Bedrijvenkring

05-07-2018

Gemeenteraad: Kadernota Gemeentehuis