Plaats een reactie

CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan  
Toon resultaten 6 to 10 van 170
 

Peter

maandag, 05-06-17 08:30

Wat een goed bericht heeft u in de media gezet ! Bijzonder goed gedaan. Complimenten hiervoor en heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode voor u als bestuurder en met name de familie van Savannah. Peter (Utrecht)

 

Burgemeester

woensdag, 10-05-17 12:42

Geachte heer/mevrouw de Koning,

Dank voor uw reactie en vraag. Dat geeft mij meteen de gelegenheid om te zeggen dat er geen sprake is geweest van bidden of welke religieuze handeling dan ook tijdens het bezoek van schoolkinderen aan de moskee. De betreffende school bezoekt met enige regelmaat kerken om kinderen te informeren over de verschillende religies dus ook de moskee. En de kinderen met een moslimachtergrond bezoeken dus op dezelfde manier kerken. Dat past helemaal in de uitgangspunten van Bunschoten United, waarin inwoners van welke afkomst dan ook zich met elkaar en onze lokale samenleving willen verbinden.

Met vriendelijke groet,
Burgemeester Van de Groep

 

A.J.. de Koning

vrijdag, 05-05-17 21:24

Beste heer van de Groep, zojuist las ik over "Bunschoten United" en dat schoolkinderen in de moskee voorover moesten buigen en voor Allah moesten buigen, gaan de kinderen van moslims nu ook naar een christelijk kerk om te bidden, ik denk dat er dan een storm zou opsteken. U helpt goed mee bent om Nederland te islamiseren, wat een laffe houding.

 

Burgemeester

donderdag, 26-05-16 20:47

Geachte heer Vermeulen,

Bedankt voor uw vriendelijke reactie. Ik heb het leuke verhaal op het groenegraf.nl gelezen. De contacten zullen hopenlijk op 1 juni a.s. bij de bijeenkomst in Eemdijk worden voortgezet.

Met vriendelijke groet
Burgemeester Van de Groep

 

Ed Vermeulen

dinsdag, 05-04-16 13:15

Geachte heer van de Groep
Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij de mooie boekpresentatie van Watervluchtelingen van Bertus Wouda. Uw bevlogen toespraak maakte indruk. Een betere introductie kon het boek zich niet wensen.
Op de Baarnse geschiedenissite Groenegraf.nl hebben wij een verhaaltje geplaatst gedrapeerd rond het prachtige boek, met als titel 'Watervluchtelingen en Natte voeten, ook in Baarn'. U kunt via Google naar Groenegrafblogspot.
Hoop dat u het verhaaltje met plezier zult lezen
Met vriendelijke groet vanuit Baarn
Ed Vermeulen

Heemskerklaan 64
3742AM Baarn

 
 
Linkedin

Agenda

29-06-2018

Rotary Fundraceralley Spuiplein

03-07-2018

B&W-vergadering Gemeentehuis

04-07-2018

Zomernetwerkborrel Bedrijvenkring

05-07-2018

Gemeenteraad: Kadernota Gemeentehuis