Burgers vangen boeven (bijna zelf)

27-10-2011

Bent u ook van de partij die vindt dat er meer aan Veiligheid gedaan moet worden. Dat de politie meer boeven op heterdaad zou moeten pakken. Dat de politie bij hulpverlening en vermissing van bijvoorbeeld kinderen sneller moet optreden. Dat de informatie sneller bij de politiemensen moet komen die iets aan de onveiligheid kunnen doen?

 

Dan nodig ik u/jou uit om vanuit uw stoel (ja ook uw stoel), uw auto, uw tuin, uw supermarkt, uw bibliotheek , of tijdens uw wandeling mee te helpen om boeven te vangen en/of vermissingen sneller op te lossen. Waarom zou u niet meedoen? Het kost niets, ik vraag u alleen maar ogen en oren van onze politie te willen zijn.

 

Dat kunt u/jij doen door bij verdachte situaties direct 112 te bellen. 112 Daar red je toch levens mee? Moet je die dan bellen als je onbekenden ziet rondscharrelen bij het huis van je buren die op vakantie of op visite zijn? Ja 112. Daar vang je ook boeven mee.

 

Vanaf nu is er ook voor u/jou als inwoners van Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen de mogelijkheid om u aan te sluiten bij Burgernet. Dan wordt je door middel van een telefoontje of sms-je door de Politie Meldkamer gevraagd om uit te zien naar in uw buurt gesignaleerde boeven of een vermist persoon.

 

Kijk naar de brief die je van mij hebt ontvangen, of op www.bunschoten.nl of ga rechtstreeks naar www.burgernet.nl om u aan te melden! Ik reken op massale medewerking vanuit onze gemeente. Want Veiligheid dat doe je niet alleen. Dat doe je samen! Dus volg mij en de eerste 500 aanmeldingen. Hoe meer, hoe beter.

 

 

Uw burgemeester

Melis van de Groep

 

Linkedin

Agenda

29-06-2018

Rotary Fundraceralley Spuiplein

03-07-2018

B&W-vergadering Gemeentehuis

04-07-2018

Zomernetwerkborrel Bedrijvenkring

05-07-2018

Gemeenteraad: Kadernota Gemeentehuis