Altijd de allerbeste willen zijn

15-11-2012

Wat een ontlading zal dat gegeven hebben toen bekend werd dat Maggy's Mode de beste zelfstandige winkel van Nederland in 2012 is! En dat zowel de publieksprijs als de vakjuryprijs is binnengehaald. Onze hartelijke felicitaties naar Magdalena Hopman en haar team. Deze onderneemster heeft er hard voor geknokt, alles gegeven wat zij in zich heeft, alles uit haar team gehaald wat daarin zit en iedereen tot op het bot gemotiveerd. Alle medewerkers hebben zich ook meer dan 100% gegeven. Wat een feest.

Bij de presentatie van haar glossy Maggy roemde ik de inzet van Maggy's Mode als maggio (groots), magnifiek (heel bijzonder) en magistraal (overwinnend) en heb ik de verwachting en hoop uitgesproken dat een prijs zou worden behaald. Het werden zelfs twee nominaties voor de jaarlijkse  retailprijzen, maar ik had niet kunnen bevroeden dat zelfs beide prijzen naar Bunschoten-Spakenburg konden worden meegenomen. Als burgemeester ben ik meer dan trots op dit succes voor onze onderneemster en onze gemeente.

Ik moest denken aan de uitgave 'Altijd de beste willen zijn' waarin een bijzondere drijfveer voor de grote prestaties uit onze mooie gemeente werd blootgelegd. Voor Magdalena en haar mensen was de beste nog net niet goed genoeg: het moest de allerbeste worden en dat werd het ook.

Ik wil hier Magdalena Hopman, die vanaf 3 december ook vast zal schitteren in "Voetbal, keek en kibbeling" bedanken voor haar inzet. Immers de prijs is ook een belangrijke waardering voor ondernemend Bunschoten-Spakenburg en een steun in de rug voor onze Citymarketing.

Maggy's Mode: je bent de allerbeste!

Melis van de Groep,
Burgemeester van Bunschoten

Linkedin

Agenda

29-06-2018

Rotary Fundraceralley Spuiplein

03-07-2018

B&W-vergadering Gemeentehuis

04-07-2018

Zomernetwerkborrel Bedrijvenkring

05-07-2018

Gemeenteraad: Kadernota Gemeentehuis